Home
Ce puteti face?

Iata ce puteti face pentru a ajuta animalele:

1 . Treceti la o dieta pe baza de vegetale, fructe si cereale

Peste 95% din cruzimea fata de animale din Statele Unite este datorata industriei carnii, industriei lactatelor si a celei producatoare de oua, industrii care limiteaza, mutileaza, si ucid peste 9 miliarde de animale terestre in fiecare an.

Deoarece dieta noastra reprezinta radacina, principala cauza a acestui abuz al animalelor, in consecinta dieta noastra este locul de unde trebuie sa incepem a ajuta animalele - alegand blandetea in detrimentrul cruzimii, cu fiecare masa pe care o servim.

Prin adoptarea unui regim alimentar fara produse de origine animala, puteti salva viata a zeci de animale terestre anual, si viata a nenumarate animale acvatice. Numar care ajunge de ordinul miilor, pe durata intregii dvs vieti.

Desigur, adoptarea de noi obiceiuri alimentare poate fi o provocare pentru multi dintre dvs. Desi unii oameni pot deveni vegetarieni peste noapte, altii au nevoie de un anumit timp de acomodare, trec printr-un proces de transformare a obiceiurilor alimentare.

Pentru a afla mai multe despre cum sa includeti cat mai multe mese vegetariene in dieta dvs. puteti consulta ChooseVeg.com. Acest site are sfaturi, retete, filme, si multe alte resurse de care aveti nevoie pentru a ajuta la a face trecerea catre o dieta vegetariana..

Puteti comanda, de asemenea, un kit gratuit vegetarian Starter pentru sfaturi suplimentare, precum si retete pentru a va ajuta sa incepeti.

2 . Invatati Dvs. si apoi si pe ceilalti, aspectele si avantajele vietii vegetariene

Dupa ce ati devenit vegetarian sau vegan, dupa un timp o sa remarcati anumite intrebari din partea oamenilor:

- "De unde va luati proteinele?";
- "Ce vom face cu toate animalele daca toata lumea va deveni vegetariana?" Aflati lucruri utile despre drepturile animalelor ;
- "Nu este necesar sa bem lapte pentru a avea suficient calciu ?;

Incercati sa va informati dvs. cat mai mult despre agricultura industriala, despre fermele industriale si despre viata vegetariana, apoi raspundeti cu politete, calm si buna dispozitie celor care par interesati de aceste lucruri.
Unii oameni nu au avut contact cu aceste idei, si indrumarea dvs. poate fi una decisiva pentru ei, deci straduiti-va sa argumentati toate ideile in mod logic si prietenos.

Invitati pe cei care va intreaba aceste lucruri, sa viziteze resurse ca:

3. Deveniti un activist online !

Transmiteti online pe siteurile de socializare gen Facebook, informatii despre ororile care au loc in fiecare zi in ferme de animale, despre mutilarile si masacrele din abatoare, despre animale inchise in custi, pe care se fac experimente chinuitoare.

Downloadati ghidul Never be silent de la peta.org

Daca aveti un site pe care il administarti dvs., un blog sau o simpla pagina web, adaugati un banner web sau un film video in aceasta pagina

Adaugarea linkurilor catre filmele cu animale masacrate au un impact puternic si ele arata oamenilor adevarul despre ceea ce se intampla cu animalul pana ce ajunge in farfuria consumatorului.

Sharuiti documentarul de pe siteul MFA (Mercy for animals) - Farm to Fridge pe Facebook. Dati numai click pe butonul "Share on Facebook" button gasit pe MeatVideo.com Deasemenea, puteti sa il postati pe alte platforme de socializare, de exemplu pe Twitter.

Comentati in articole pe web si bloguri despre fermele industriale cu link catre MeatVideo.com

Trimite-ti pe e-mail prietenilor si familiei link catre MeatVideo.com

Includeti video de pe YouTube al Farm to Fridge pe blogul sau websiteul dvs.

Adaugati un link catre MeatVideo.com in semnatura dvs. de email, expunand adevarul din spatele industriei producatoare de carne, lapte si oua cu fiecare e-mail pe care il trimiteti.

| | |